ny uke

Hei!! Ny uke, nye muligheter. Hvordan går det? Atm sitter jeg godt plantet i sofaen med best av de beste på tven, samtidig som jeg prøver å øve på et par tyskgloser. Skoledagen gikk som alltids helt greit, sleit midt i skoledagen med hodepine, men det gikk over etter at jeg spiste lunsj, heldigvis. På skolen holder vi på med et prosjekt om jeg kan kalle det, fn rollespill. I hele uka jobber vi med et fn rollespill som vi skal ha på fredag. Der vi skal leve inn i rollen som fn, f.eks. vi har landet Litauen. Herregud jeg er så dårlig å forklare. 

Forresten så spilte vi vår siste seriekamp i går, og vi vant hele 9 - 0!! Så vi ble da kretsmestere og jeg er så utrulig glad for det. Det var målet vår for sesongen, og det klarte vi!!kjedelig hverdag

Hellu!! Har blitt en stund siden sist jeg blogget. Jeg har vært syk og har hatt et tonn med lekser i løpet av de 2 ukene. For meg er det mye forskjell fra 9. - 10. klasse. Vi har mye mer lekser og mer innleveringer. Nå må jeg virkelig gi alt jeg har, siste år på ungdomsskolen. Hvis jeg vil lykkes i fremtiden, må jeg jobbe hardt og få bedre karakter. I fjor fikk jeg 4,6 i snitt, noe som egentlig er helt greit, men i år vil jeg satse. Håper jeg bare lykkes når eksamen nærmer seg. 

Nok om det. Har ikke så mye å fortelle dere. Min hverdag består av skole, lekse, mer lekse, sove, spise og trening!! Spennende.

 innkjøp fra London

Da har jeg endelig fått rompa i gir og fått tatt bilder av innkjøpene fra London. Kjøpte ikke så masse, noe jeg angrer så mye på. Men blir nok flere turer gjennom årene. 

Just do it deksel fra nike, // ca. 120kr

Genser fra topshop // ca. 300kr

skjerf fra topshop // 160kr

Vaffelvest fra Zara // 400kr

Jakke fra Primark // 180kr

Bukse fra primark // husker ikke pris, men kan gjette mellom 50 - 70kr

Verdens beste tøfler fra primark // 20kr bare!!!

Cardigan fra Primark // husker ikke pris (130kr?) 

T-skjorte fra Hollister // 300kr

Victoria's secret deksel fra VS // 180kr

Bodysplash fra VS // 120 - 130kr

Liten toalettmappe fra VS // husker dessverre ikke pris

Daisy by MARC JACOBS fra taxfree // 300 - 400kr

VS bikini // 300kr

Bikini truse fra VS // ca. 160kr

Primark

Primark // ca. 20krVippetang fra Primark

London kopp fra en suvernir butikk // 80kr

Så, hva synes du om innkjøpene?

London, klassetur 2014

Hei, hei alle sammen! Det begynner å bli en stund siden sist jeg blogget og det beklager jeg så mye for. Skulle gjerne ha blogge før London og mens jeg var i London, men nettet var ikke å skryte over, derfor endte det slik. Vi var som sagt på klassetur og det var utrulig gøy. Vi var i fornøyelsespark, London eye, Musikal, Madame Tussauds osv osv, og selvfølgelig shoppet vi. Har spilt inn en innkjøpsvideo, så jeg får se om jeg gidder eller ikke. Hvertfall, så tenkte jeg å vise en haugevis med bilder. Kanskje den kommer i 2 deler!


 

Del 2 kommer snart, bare følg med!! Hva synes du om bildene så langt?Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits