8 skjønnhetstips

Er det noe jeg ofte bruker tiden min på er å lese om skjønnhet på nett. Altså alt fra sminke til hvordan du kan få en perfekt hestehale uten haugevis av dotter som stikker ut på sidene,. Jeg synes det er så gøy og masse av det funker jo fett, selvom andre kanskje ikke er like begeistret. Men, her er mine 10 favoritt skjønnhetstips som jeg tar i bruk selv noen ganger:

* Hvis du har masse hår som stikker ut på sidene når du skal lage en hestehale. Ikke bekymre deg. Ved å ta en tannbørste (helst en som ikke skal bli og har blitt brukt) i håret med litt vann (du kan å bruke hårspray) på mens du dreg hårene bakover vil du få en stram og fin hestehale.

* Dette har sikkert mange hørt om, for å få hestehalen til å sitte perfekt uten noe bulk i nakken eller dotter som stikker ut, kan du se opp i taket når du fester hårstrikken.

* Ved å la parfymen vare enda lengre på deg, kan du ta en luktfri krem på halsen før du sprayer på den dyrebare parfymen!

* Ta på vaseline på øyenvippene dine for at de skal blir lengre. Jeg tar alltid på vaseline før jeg legger meg!

* Hvis du sliter med blåe ringer under øynene dine, så tar du teposen i et krus med varmt vann, deretter avkjøle den i romtemperatur også legge den under øynene. Det kan også hjelpe mot hevelser under øynene!

* Drikk et glass med vann med en gang du står opp, det hjelper deg med å bli mye kvikkere og også får å få kroppen i gang etter mange timer uten vann.

* Rens huden din morgen og kveld, og for all del fjern sminken din.

* Sist men ikke minst spis sunt fett og grønnsaker (sunn mat generelt)  - det er godt for huden din.

Har du noen skjønnhetstips du vil anbefale meg?

LA OSS SKRU TILBAKE TIDEN

Hei! Har dere hatt en fin helg? Det har jeg, selvom jeg ikke gjorde så mye. Jeg var fast bestemt på at denne helgen skulle jeg ta det med rolig i og med at jeg nesten alltid har planer i helgene. Så denne helgen har vært veldig avslappende, noe som jeg trengte. Det var veldig deilig å bare senke skuldrene og å ta livet med ro. 

Som dere sikkert ikke vet så har jeg begynt å øvelseskjøre. Jeg har kjørt kjempe masse, men det er bare bra for at jeg ikke skal bli så stressa når jeg skal ta lappen og for at jeg skal bli best mulig. Jeg synes det er så gøy å kjøre!!!! Til tider kan jeg bli så stressa at jeg blir glovarm i ansiktet og at jeg begynner å kjefte på pappa. Er ikke bare bare å være nybegynner, selvom jeg har kjørt en del.  I dag kjørte jeg med pappa, og da innså jeg at det faktisk nærmer seg vinter. Snø i fjellene og iseise kaldt, hvertfall på kvelden. Nei, la oss bare skru tilbake tiden! Det var jo nettopp sommer? Nå skal jeg snart pakke meg inn i dyna, lage meg en kopp te også skal jeg sove. God natt :)

inspiration


Jeg synes det er så herlig å samle sine favorittbilder som man finner fra forskjellige instagram brukere og weheartit. Herregud så mange fine og inspirerende bilder det finnes rundt om i verden, jeg blir så fasinert og jeg har så lyst til å ta slike bilder. Jeg får så mye inspirasjon, og kan sitte i timesvis å kikke rundt på slike bilder. JEG BLIR ALDRI LEI.

THROUGH MY PHONE

  • De siste dagene gjennom telefonen min...

Selfey // På tur til kamp i bardu med the best girls // Stakkars Siri som måtte tørke opp spyet til hunden sin, hahaChillekveld + norske talenter slår ikke feil // Vakre, vakre Tromsø - nordens paris!! // Ikke feil med kakao og krem på morgenenHer ser dere noen av bildene gjennom telefonen min fra de siste dagene. Jeg er så latterlig dårlig å ta med meg kameraet med ut når jeg skal noen plass, det må jeg virkelig skjerpe meg på. Men håper dere likte bildene, så skal jeg (forhåpentligvis) blir bedre med å ta med kameraet når jeg skal ut! Ha en fin lørdagskveld dere! Dere kan gjerne følge meg på instagram - veronikaguttormsen heter jeg!

treningsmotivasjon on top

Heia og god kveld, om man kan si det slikt! Grunnen til sein oppdatering er fordi at jeg for en liten halv time siden kom hjem fra kino. Jeg var med et par venninner på kino, og vi så bølgen. Jeg hadde så høye forventninger til filmen, og den var 1000 ganger bedre enn det jeg hadde forestilt meg. Jeg hadde hørt fra andre at de også synes den var bra, og jeg anbefaler alle som elsker litt spenning å se den. Den er jo tross alt basert på en sann historie, og en dag kommer det fjellet til å rase, men ingen vet når. Det er faktisk en utrulig rar tanke å tenke på.

Nå skal jeg ikke snakke meg bort om filmen da, men jeg synes den bare var så bra laget og det var så spennende. Jeg satt med en klump i halsen gjennom hele filmen, da sier det litt.  I det siste har jeg fått mye treningsmotivasjon, både på skolen og hjemme generelt. Når jeg skal trene klarer jeg ikke å trene i svarte og kjedelig farger, men jeg må ha knæsje farger til å faktisk ha god nok motivasjon. Jeg anbefaler alle som sliter med treningsmotivasjonen, til å ta til innkjøp til knæsje farger som man faktisk føler seg fresh og komfortabel i. 

Gårsdagens antrekk + skoledagen

Har du egentlig følt og kjent den følelsen og endelig kunne få slappe av og faktisk ta en liten nap etter skolen? Det gjorde jeg idag, ettersom at jeg faktisk hadde vondt i magen og i hodet på skolen. Men jeg overlevde heldigvis siden vi hadde såpass kort dag idag siden vi hadde fag dag på skolen, som vil si at vi slutter 12:15 hver eneste tirsdag, og det er så utrulig deilig. For det første så kan man faktisk slappe av litt før man begynner med leksene i og med at da har jeg hele dag på meg til å gjøre unna diverse viktige saker og for det andre er det bare utrulig deilig å slutte såpass tidlig, ikke det at vi har så lange skoledager, men uansett det er sinnsykt deilig.

Anyways, her er gårsdagens antrekk. Ikke noe hokkus pokkus, egentlig he-he. Greia var at jeg skulle blogge når jeg kom hjem fra fotballkamp, men jeg var så sliten og trøtt at jeg sovnet av etter jeg hadde dusjet og spist.8 ting jeg gjør på søndager

Er det noe jeg elsker, så er det søndager, men for andre ikke! Tanken på skolen dagen etter er ikke en så veldig bra motivasjon for mange. Jeg liker som folk flest å slappe av, for å lade opp til skolen dagen etter. Her er 8 ting jeg liker å gjøre på søndager:

1. For det første elsker jeg å slappe av, bare ta livet helt med ro og nyte siste feriedag!

2. Jeg elsker å sprade rundt med daffeklær. Og gå rundt med en trang dongeribukse dagen lang er ikke så veldig behagelig. Så å gå med chillerklær er veldig deilig og befriende! 

3. Den beste følelsen må nok være å ta seg en varm og lang dusj på kvelden, samtidig som nytt sengetøy er lagt på. Lukten av nytt sengetøy og nydusjet hår er som balsam for sjela!

4. Trening! Det gir meg så ufattelig mye. Mange bruker søndagen sin på å daffe hjemme. Men jeg er den som hater å sitte inne en hel dag, selvom jeg noen ganger har trengt det. Det å løpe på fjellet en tur eller å dra på fotballtrening kan være sykt deilig og befriende.

5. Høre på musikk! Haha, det jeg elsker med å være alene hjemme er at jeg kan ha på så høy musikk jeg bare vil, etterfulgt av leieboerne som kanskje kan bli litt sure! Men det å bare synge til musikken og stenge verden og alt ute er så digg!6. Å lage god frokost! Det jeg elsker med søndager er at jeg har så god tid til alt egentlig. For det første kan jeg sove så lenge som jeg bare vil,  og om jeg spiser en sen frokost gjør jo ikke skade det.

 7.  Vaske! Dette er noe jeg egentlig ikke skal gjøre på søndager i og med at det er en slappe av dag, men noen ganger er det bare slik at man må gjøre det, selvom det er dritt kjedelig!

8. Noe jeg ofte bruker søndagen min på er tonn med lekser. Jeg kommer som oftest på leksene på kvelden når jeg har lagt meg ned for å sove, men plutselig kommer tanken i hodet på at jeg har tonnevis med lekser. Jeg har jo ikke oversikt i det hele og store.

Hva bruker du søndager dine på?Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits