Oslo og Justin Bieber konsert

God kveld! Håper dere har hatt en fin helg. Det har jammen jeg hatt til de grader!! Denne helgen har bokstavelig talt vært en av de fineste på lenge. Jeg og noen venninner dro til Oslo i helgen hvor vi først og fremst skulle på konserten til Justin Bieber, men også for å shoppe og traske rundt i gatene. Konserten var helt M-A-G-I-S-K! Selvom han kanskje ikke fikk så høy karakterskala så synes jeg personlig konserten var innmari bra. Jeg var på fredagens konsert og jeg tror jeg aldri har stått i en så lang kø før, haha. Så der sto vi, dausliten før konserten i det hele tatt hadde startet, men det stoppet heldigvis ikke oss. Vi var helt med og sang for full hals.. Nei, altså denne helga har altså vært så bra!!

 

 

 

♥♥♥♥

Back on track

 

Heihei ♥ En god stund siden sist nå og det beklager jeg så meget. Har rett og slett ikke hatt så veldig stor motivasjon, og når motivasjonen ikke er on top er det ikke så veldig mye jeg kan gjøre med det. Men nå er jeg tilbake igjen og skal prøve å oppdatere mer regelmessig. 

 

Nå har skolen startet for fullt igjen og jeg har så mye motivasjon for å gjøre det bra dette skoleåret. Jeg har alltid vært opptatt med å gjøre det bra på skolen for jeg vet at det lønner seg når jeg blir eldre. Nå har jeg bare 2 år igjen, og jeg tror det kommer til å gå lyn fort. 1. året gikk overraskende fort, så 2 år igjen skal jeg klare. Mørketiden begynner å innta seg for fullt og jeg vet ikke om jeg ser frem til det eller ikke. I alle år har jeg HATET mørketiden, først og fremst fordi jeg aldri klare å våkne helt på morgenen og for det andre så blir jeg rett og slett bare i dårlig humør. Men det hjelper ikke å ha en dårlig holdning, for høsten er jo faktisk utrulig fin! Jeg kjenner at mørke, kalde kvelder og store gensere skal bli ganske så godt. Da har man hvertfall en unnskyldning til å ligge under dyna dagen lang.
 Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits