treningssøndagHello ♥ Dagen startet med at jeg sto opp, så ut av vinduet, gikk ned å spiste frokost, også tok jeg fotballklærne på i full fart også hadde vi en treningsøkt, på ca to og en halv time. Etter det dro jeg hjem og og jeg var så stiv i leggene, men måtte bare presse meg å gå hjem, haha. Akkurat nå sitter jeg i senga og sitter og stapper i meg masse smash og pepsi max mens jeg hører på all that matters på full lyd, perfekt søndag. Etterpå blir det en ektra treningsøkt med laget, gleder meg. Skikkelig treningsdag, det er det vi liker :))

helgetidEndelig helg folkens!! Kom hjem fra en kald telttur vi hadde med valgfagen våres altså noen fra skolen, kommer ikke over hvor kald jeg var i natt til idag, i tillegg hadde jeg mye på meg at jeg såvidt klarte å puste selv haha, men nå er jeg endelig hjemme og er klar for helg. Det skal nytes på fullt! Håper dere får en fin helg.

tar helg med god samvittighet

bildene er fra mandag - tirsdag?

Hei!! Tiden flyr, har faktisk ikke blogget på 2 uke, fy skamme meg. Som sagt tiden har flygd avgårde og jeg har gjort så utrulig masse siden da. Har hatt høstferie, noe som var utrulig deilig, men kunne ønske den varte litt lengre. Utenatt det så har jeg gjort mye mere, men husker ikke mer.. what

Uansett idag har jeg og Helene trent styrke på et treningsrom der farn hennes jobbe, så nå kan jeg ta helgen med stor samvittighet. Holder på å sovne nå, er så sliten, så nå lukker jeg pcen og sir god natt.Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits