høstferie...endelig

Hei! Det er torsdag.. og jeg har høstferie! Herregud så deilig det var å stå opp uten at alarmen ringte, men at jeg faktisk kunne sove så lenge jeg ville idag. Jeg drøyde den helt til halv 12 idag, og det var utrulig deilig. Vanligvis er jeg ikke den som kan sove langt ut til formiddagen, men med mange uker fulle av prøver og lekser, og øving til langt ut på natt, med masse frustrasjon og minimalt med søvn, så måtte jeg rett og slett hente meg inn igjen etter alle disse hektiske ukene. Og det er nettopp det jeg skal gjøre med fire dager fri, gjøre det jeg selv vil og ikke ha skole i tankene.

 

Apropos høstferie.. altså, dagene går så utrulig fort. Det føles jo nettopp som at jeg hadde min første skoledag på videregående, men at jeg nå går i 2. klasse, er jo helt sykt?? De siste ukene etter sommerferien har gått så utrulig fort, alt for fort. Men det er vel et godt tegn på at man har det bra? 

 Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits