revy

Hei dere!! En stund siden sist nå, men tenkte å oppdatere dere litt. Eller dere? Er vel kanskje ikke så mange, men men. Idag våknet jeg klokka 10, deretter dro jeg å mamma på jekta for å kjøpe inn mat til helgen og litt shopping ble det og.  Etter det måtte jeg kjappe meg på revyen ,er ganske sliten nå, har vært på revyen ca. 11 timer så jeg kjenner at je vil sove nå. Så i morgen blir det mere revy og årning av inngangen, gleder meg til premiera!!!! Dere får ha en god natt :)

2xu tights

Hei dere!! Æhh, engelsktentamen i morgen og gruer meg sånn. Jeg er ikke spesielt god i engelsk, men jeg håper virkelig at tentamen går bra. I'm not ready yet. Bare krysser fingrene. Krysset fingrene på skolen istad, trudde jeg skulle få 6 på tyskprøven, men nei fikk 5. Må slutte å ha for høye forventinger. Hadde glemt å lage "tøddel" over et ord u, så hvis jeg hadde gjort det hadde jeg fått 6 fjkdklzfkjgrjkelsgf. Er det bare meg, eller snakker jeg om karakterene mine og skolen hele tiden? hahaha skal slutte.

For noen dager siden så kjøpte jeg meg 2xu tights, kostet vel 999,- Kunne ønske den var litt billigere men,men. Alle sier den er så bra, så jeg ble 1000 krone fattigere, mamma betale halvparten så ble egentlig 500 kr fattigere, whatever you understand the point.Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits