Gledeelig julHei og hopp alle sammen!! Fikk dessverre ikke blogget på selve julaften, derfor tenkte jeg å blogge nå. Min morgen startet med vg gåing, gikk i ca. 1 og en halv time, og de en og en halv timene føltes ut som 1 døgn. Det var kjempe kaldt og jeg frøys av meg tærne og tennene mine hakket i hverandre. Heldigvis var det verdt det når jeg fikk så mye tips :) Og når jeg kom hjem var det rett i dusjen, tok på meg chilleklær og så på askepott, ah jeg ser alltid på det, får bare så julestemning inni meg når jeg ser det. Også gikk vi i kirka som vi alltid pleier, også var det bare kos resten av dagen med pinnekjøtt, dessert og julegaver!!!! Og jeg fikk så mye jeg ønsket meg, og jeg er såååå takknemlig for julegavene, tuusentakk. Håper dere hadde en fin feiring!!

1 uke igjen

Halloen i luken!! Idag er det akkurat 1 uke igjen til jul og Gud vet hvor mange dager jeg har telt ned. Som regel så er jeg sent ute med julegavene og har stresset rundt i hele dag for å finne noe fint, men ender alltid med å kjøpe noe dritt, jaja. Så jeg gleder meg kjempe masse til juleferie og det skal nytes for fullt. Synes jeg fortjener det! Også er alle tentamener unnagjort, og herregud så deilig det er. Skuldrene ble 1000 kg lettere og jeg kunne puste lettet ut. Halleluja! 

Morgendagen wihu, da begynner vi 11.10 og det skal bli kjempe digg å sove lenge for en gang skyld. Jeg er alltid så utrulig trøtt og ser ut som jeg har stått opp fra døden hver dag. Så skal bli deilig å få litt ekstra minutter på badet før skolen. 

Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits