Nyttårsforsetter osv..

Jeg kjenner jeg bare gleder meg til 2016. Nytt år - nye muligheter, er det ikke det man pleier å si? Jeg har så utrulig mange nyttårsforsetter og planer neste år at jeg snart ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Jeg har hatt et helt fantastisk år! Først og fremst, jeg skal bli et mye bedre menneske. Jeg sier at jeg ikke er et godt menneske, men jeg vil bli enda bedre på å sette pris på alle rundt meg for man vet aldri når man mister en. Jeg har det aldri bra før jeg vet alle andre rundt meg har det, og dette er en egenskap som ofte venninnene mine sier til meg. Jeg skal være flinkere til å gi komplimenter. Jeg skal være flinkere til å ta i mot komplimenter. Jeg skal være en god lytter. Jeg skal rett og slett gjøre alt for at dette året skal bli så bra som overhodet mulig. Jeg skal satse alt dette året, rett og slett. 

Men så skal det også sies at dette året ikke bare har vært en dans på rosa skyer. Til tider har jeg følt meg veldig utenfor, og følt at jeg bare har trengt meg på. Dette er jeg så utrulig lei av, og jeg blir så utrulig lei meg av dette. Jeg er sterk, og det vet jeg. For det verste jeg vet er når noen gang på gang ikke ser hva de har gjort galt, og klarer ikke å si et lite unnskyld engang. Et lite unnskyld kan gjøre så uendelig mye. Jeg ser ALLTID lyset i enden av tunnelen, uansett, men det er ikke bare bare hele tiden. Av og til kan jeg bare legge meg ned å gråte. Legge ansiktet dypt ned i puta, å våkne som et lik, og puta full av mascara. Jeg kan gråte i timevis til mamma kommer inn og spør forsiktig hva som er galt. For hva skal man egentlig svare? Jeg sier dette til hver og en av dere. Vær så snill og ikke hold noen utenfor, smil og vær glad. For da skal du se at livet blir enklere ♥ God natt. 

Den perfekte nyttårskjolenEr ikke dette bare verdens fineste kjole? Jeg er så glad akkurat nå. Jeg var så usikker på om jeg kom til å få kjolen til nyttår, men jeg krysset både tær og fingre og heldigvis kom den idag. Det hjelper å ha en fin innstilling, da kommer man langt i livet - haha. Hadde vært så utrulig kjipt om jeg ikke hadde fått kjolen til tide, for dette er desidert den fineste kjolen jeg eier fra Nelly. Dere vil få bedre bilder i morgen, men dette er bare sneak peak, vet dere :-) Jeg gleder meg ihvertfall veldig mye til nyttårsaften. Håper 2016 blir minst like bra som 2015, om ikke bedre ♥ Gleder meg bare til alt jeg kommer til å oppleve. 2016 du er hjertelig velkommen!

1 uke igjenGod 4.juledag dere! Herregud hvor fort tiden går, det var jo nettopp julaften?? 1 uke igjen til skolen bare, og jeg ser ikke frem til det i det hele tatt. Jeg blir gal med en gang jeg hører ordet skole, for da tenker jeg med en gang på alle de prøvene, innleveringene osv som vi kommer til å ha. Gleder meg til å komme tilbake til rutinene da, og også å starte med treningen igjen, kjenner det skal bli veldig godt. Føler jeg bare sløser bort tiden i jula, fordi jeg sover så lenge, men har man fri så har man fri. Skal ikke klage på søvn denne jula :) Men hallo, ikke noe skoleprat på meg nå, nå teller jeg bare ned dagene til nyttårsaften, guuud som jeg gleder meg ♥ Det skal bli så gøy!

Bilder fra julaftenIkke så veldig mange bilder da, men en veldig vellykket kveld med de jeg er så utrulig glad i ♥

25.12.2015

kjole fra nelly

Tenk at julaften allerede er over for denne gang, men jula er langt i fra over. Jeg synes jula går så uendelig fort, før vi vet ordet av det så er det blitt sommerferie igjen. Nå gjenstår egentlig bare dagene frem mot nyttårsaften, romjulsdagene med masse deilig og herlig mat, åh jeg gleder meg. Idag er det jo 1.juledag. Jeg elsker 1. juledag! Vi pleier egentlig ikke å gjøre så veldig mye 1.juledag. Vi bruker for det meste bare å slappe av og spise god mat. Haha, føler jeg spiste så mye igår, så har ikke veldig mye plass i magen nå, uff. Er det jul, så er det jul. Ikke hver dag man kan spise så god mat!!

Uansett så har ikke jeg så mye å blogge om for tiden, så kom med forslag :) 

1. juledagkjole fra monki (En av julegavene jeg fikk) Elsker den såå mye og er så sinnsykt comfy å gå med!!

God morgen! 1.juledag og jeg er stuptrøtt. Skal snart spise deilig frokost ilag med fammen. Nybakte rundstykker, kakao med krem, skinke pålegg, eggerøre, laks osv.. Ingenting som kan toppe det! Har egentlig ingen planer for dagen idag, men tenkte jeg kanskje kunne prøve å spille inn en liten video der jeg viser noen av julegavene mine, og om det er stor interesse for det så er det bare å rope ut. Håper dere får en fin 1.juledag, og nyt den med familien og andre rundt deg. Ikke hver dag det er jul :-)

24. desember

God jul! ♥ Åååh, gud som jeg har kost meg idag. Jeg sto opp ganske så trøtt, gikk ned i morgenkåpa og så på askepott, med julestrømpa ved siden av meg, haha ikke en jul uten askepott og julestrømpe. Når klokka var halv 2 dro vi til kirken for å få skikkelig julestemning, og det fikk jeg virkelig. Jeg synes det er så koselig å dra i kirken, og hvis jeg ikke drar, så får jeg ikke den samme julefølelsen. 

I 6 tiden begynte vi å spise pinnekjøtt. HERREGUUUUD, hvor godt det var. Jeg virkelig elsker elsker elsker pinnekjøtt over alt på jord, haha. Kunne gjerne ha spist det hver dag, men kanskje jeg hadde blitt litt lei tilslutt. Til dessert spiste vi riskrem, og det var minst like godt som det pinnekjøttet var. 

Har også åpnet julegavene, og er såå fornøyd for alt jeg fikk. Fikk alt jeg ønsket meg, og jeg er så takknemlig ♥Såå, hvordan har deres jul vært?

Juletradisjonene mine

Hei alle! Har dere hatt en fin lillejulaften? Åh, det har jeg. Jeg sto opp og spiste en deilig frokost. Denne kunne jeg ikke nyte så lenge siden jeg og pappa kom på at vi hadde glemt å kjøpe den siste delen til mamma sin julegave. Så da var det bare å fikse seg i full fart, så bar det på jekta. Fikk omsider kjøpt alle julegavene, og kunne endelig slappe av. 

Desember må være den absolutt beste måneden i året. Når det kommer til juletradisjoner i huset vårt, så har vi egentlig ganske faste rutiner. Jeg tror vi gjør det som mange andre bruker å gjøre i julen. Baker pepperkakehus, baker julekaker, pynter juletre, juleverksted, julekalender osv...

♥  På lillejulaften står vi opp å spiser god frokost og kjøper ferdig alle julegavene (haha er alltid sent ute). Vi spiser grøt til middag med mandel, selvfølgelig. Gjett hvem som fikk mandelen i år da? JEEEEG. Jeg var så sikker på at jeg ikke kom til å få den iår, men der tok jeg rimelig feil. Jeg har virkelig hatt flaks når det kommer til mandel, tror jeg har fått den 3-4 år på rad nå. På kvelden er hele familien samlet med grevinnen og hovemesteren på tven, og alle andre type filmer som går på kvelden. På kvelden tar vi alle pakkene under treet.

♥  På selveste julaften står jeg alltid opp så tidlig som mulig, i ført morgen kåpe og tøfler. Vi spiser deilig frokost/lunsj før askepott begynner. Haha, ikke en jul uten askepott på tven. Så da koser jeg meg med julestrømpe og propper i meg så mye som overhode mulig. På formiddagen drar familien i kirken. Synes det egentlig er ganske kjedelig, men jeg får virkelig julestemning, så hvorfor ikke bare dra? Synes også det er innmari koselig. Vi spiser alltid pinnekjøtt på julaften, ingenting slår det. Ah, kjenner jeg gleder meg til i morgen. Så på kvelden spiser vi dessert og åpner gaver til midnatt. 2. juledag drar vi som regel på hytta og tilbringer mange dager der før vi drar hjem igjen. 

♥ Såå nyttårsaften!!!! Vi bruker å feire nyttårsaften med andre familier og spiser som oftest kalkun.  Vi spiser dessert og hygger oss, før jeg drar drar med andre venninner for å se på rakettene og feirer et helt nytt år. Finnes ikke en bedre måte å avslutte og starte ett nytt år med venninnene mine!Hva bruker du å gjøre i jula?

Lille julaften

♥ Hei alle fine! Idag er det lillejulaften, som vil si at det bare er en dag igjen til selve julaften. Kjenner det kribler inni meg, fordi jeg gleder meg sånn til i morgen. Grøten står snart klar på bordet og jeg lurer på hvem som kommer til å få mandelen i år. Håper selvfølgelig at det er meg, i og med at det er jeg som har fått mandelen de siste årene. Håper jeg har flaks i år også. *Krysser fingrene*.

Senere ikveld blir det julefilm med hele familien, også bærer det til køys (kommer sikkert ikke til å få sove da, som vanlig) Uansett, ha en kjempe fin julaften i morgen, og kos dere kjempe masse! Skal prøve å få blogget i morgen, hvis ikke.... kos dere så masse!

3 hårprodukter jeg anbefaler

God morgen! Tenkte å komme med en aldri så liten produktanbefaling (er). Det er noe jeg så og si aldri gjør, så tenkte det kunne være litt gøy med varierende innlegg, og ikke bare de gamle, kjedelige hverdagsinnleggene. Jeg har 3 produkter som virkelig er elsk, og er produkter jeg ikke kommer til å kvitte meg med det første i alle fall. 

1. Det første produktet jeg vil anbefale dere er hår oljen moroccanoil. Jeg tipper garantert at de fleste jenter kjenner igjen denne hår oljen. Dette er oljen som de fleste har snakket om de siste årene, tro meg. Denne oljen har vært min favoritt siden den dagen jeg testet den ut. Håret mitt har blitt mye finere og er blitt mye mer glansfullt enn det det var. Det som er så bra med denne er at den inneholder varme og UV - beskyttelse, og gir i tillegg mye næring til håret. 

2. Det neste produktet jeg vil anbefale dere er en varmebeskyttende spray. Siden jeg ofte bruker slettetang, uten noe beskyttelse for varmebeskyttende, har håret mitt blitt totalt ødelagt, men denne passet meg ypperlig. Jeg fikk denne sprayen i kalendergave her om dagen og er allerede blitt frelst. Denne er så utrulig bra, og jeg har merket veldig stor forskjell fra da jeg ikke brukte varmebeskyttende enn nå når jeg bruker det. Håret mitt er blitt mye mer glansfullt og er blitt sunnere. 

3. Det siste produktet jeg vil anbefale er en hårkur fra luxe oil. Jeg har hørt mye om denne kuren, og passer perfekt til håret mitt, noe jeg også fikk høre fra frisøren.  Jeg hadde et veldig, veldig livløst hår før jeg begynte med kuren, og jeg var bare så lei at det alltid var så tørt. Jeg har alltid slitet med tørt hår, og særlig underhåret. Men etter jeg startet med kuren, har håret mitt blitt bedre, iallefall litt. Jeg sliter enda litt med tørt hår, men håret er ihvertfall ikke så ille som det var. Såå, ved hjelp av disse produktene har jeg endelig fått et glansfullt hår og jeg sliter ikke med så tørt hår så mye som jeg pleide. Jeg anbefaler virkelig alle produktene på det sterkeste! ♥

Noe nytt i klesskapetSkjørt fra bikbok 99 kr

Hei igjen! Tenkte bare å stikke innom en tur før jeg legger meg. Her om dagen kjøpte jeg meg et rå stilig skjørt som jeg har sett på ganske lenge, men da jeg så at skjørtet var satt ned til 99 kr måtte jeg rett og slett bare kjøpe det. Synes det er så fint og gleder meg allerede til jeg får anledningen til å bruke det, og jeg må kanskje finne en topp som passer bedre til.

God natt ♥ Tenk at det er 23. Desember allerede.....Skummelt hvor fort tiden går!!

Julestemning

Hei alle fine ♥ Akkurat nå ligger jeg i senga å hører på julemusikk med en etterlegntet glass med julebrus, og venter på at maten skal bli ferdig, kjenner at magen virkelig begynner å rumle. Gleder meg så masse til julaften og alt som skjer i romjula og sist men ikke minst nyttårsaften. Jeg gleder meg så masse til alt som kommer til å skje til neste år. Skal blant annet på JUSTIN BIEBER konsert!!!! Ja, dere hørte riktig. Jeg er så glad for at jeg fikk tak i billetter, og jeg var så glad da jeg fikk høre det!! Gleder meg kjempe masse til det, og ser virkelig frem til det, selvom det er veldig lenge til. 

Nå roper mamma på maten. Ha en fin dag!

christmas vacation

Hei og goood jul! ♥ Endelig er det juleferie! Herregud, har ventet på denne dagen i evigheter. Det føles så deilig og endelig kunne senke skuldrene etter tunge dager på skolen, og enda deiligere er det når den siste prøven du fikk var karakter 6!!

 Tenk at det er under 1 uke igjen til selve julaften. Gleder meg like mye hver gang, og kjenner det kribler inni meg! Vi fikk allerede juleferie igår, mens andre skoler fikk idag, så det var digg å kunne friste de litt. Igår var jeg på julebord, med noen jenter fra gamle klassen. Var kjempe hyggelig å møte de igjen og hadde så mye å prate om. Så da spiste vi favoritten pinnekjøtt og koste oss. Alt i alt, en vellykket kveld!

Ha en fin kveld!

shoes from nellyEr ikke disse skoene helt sinnsyk fine? Jeg mottok en pakke fra nelly her om dagen etter en nokså tung og slitsom skoledag, men humøret mitt endret seg brått når jeg så mamma hadde hentet pakken ♥ Har siklet etter disse i evigheter, og da skoene var på tilbud i forbindelse med Black Friday måtte jeg benytte sjansen på å bestille de! 
Synes de er dødsfine og gleder meg til å bruke de. Det eneste minuset er at de er veldig brede over foten, og i og med at jeg ikke har så bred fot så ble de litt store. Men i sin helhet er de sååå så fine, og de er veldig behagelige å gå med,  siden helen er så tykk, noe som passer meg bra, fordi jeg ikke er ikke flink å gå med høyhæler, ikke i det hele tatt! Ha en fin lørdagskveld!Hei! Jeg heter Veronika, jeg er 17 år gammel og kommer fra Tromsø. Jeg liker å blogge om ting som interesserer meg. Håper du liker den og vil følge den videre!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

hits